Sivut

sunnuntai 2. elokuuta 2009

kieputteluaTaas vähän kieputtelua. Nämä korvakorut ovat tuunatut versiot. Ostin nuo renkaat joskus aikoja sitten henkan alesta. Maksoivat muistaakseni 0,50e, ja niitä lähti matkaan silloin useampikin pari. Ajattelin, että yhdet voisi hyvinkin uhrata kieputteluharjoituksiin. Niin saivat pintaansa harmaita lasihelmiä. Korvikset ovat korumetallia, mutta kyllä nämä voi juhliessa korviin laittaa. Kuvasin tarkoituksella nämäkin tuon saman mukin kanssa, niin näette miten isoista korvakoruista on tälläkertaa kyse.

8 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen kauniit mutta kuitenkin näyttävät. Oikein kivat juhla killuttimet, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Oikein kivat korvikset, noin isoihin korviksiin sopii tuollainen pelkistetty kieputtelu.

  VastaaPoista
 3. kiitos kommenteista Amalia ja PaulaL :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ne ihanat! Yksinkertaiset mutta tosi näyttävät. :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti onnistuneet! Jokos jäit koukkuun? ;)

  VastaaPoista
 6. kiitos :D

  pirita: kyllähän tässä sormia alkoi syyhyttää kieputella vaikka mitä. nytkun olisi vielä kunnollisia ideoita ja aikaa ja tarvikkeita ;)

  VastaaPoista
 7. Uh vähän megahassua että joku oikeasti lukee tuota mun toista blogia :D Vähän jääny ton värikkään kädenjäljen uppaus vähemmälle ton toisen astuessa kuvioihin :) Joo pääsin tosiaan Lahteen opiskelemaan^^ Olisin kyllä oikeasti halunnut tyrvääseen mutta onhan tääkin ihan tosikiva 8) Missäpäin Kiveriötä se asustaa jos saa udella :D ja miten opiskeletko itse (kun ei voi muistaa oletko maininnut)?

  VastaaPoista