Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2009

bloglovin'

Jo muutaman kuukauden ajan annan aarteet on löytynyt blogilistan lisäksi myös bloglovin'ista. Muutama lukija onkin sitä kautta jo löytänyt blogiini, ja muillekin tämä vielä ilmoitusluontoisesti (vaikka tuolla sivun reunassa tuo seuraa-napikka onkin), sillä vasta lähiaikoina myös käsityöblogeja on bloglovin'iin kertynyt. Ja onhan se söpö. Katsokaa vaikka alta. Paljon herttaisempi kuin aneeminen blogilista. Meitsi tykkää <3

4 kommenttia:

 1. Niin onkin! Ainut miinuspuoli siellä on, että ainakaan minä en ole löytänyt sopivaa kategoriaa, minne korubloginsa voisi työntää. Ja miltä listalta voisi löytää uusia vastaavanaiheisia blogeja.

  VastaaPoista
 2. totta puhut. ehkä tuo culture-crafts vois olla lähimpänä.. mutta itse kun kokeilin lisätä omiin tietoihini noita kategorioita, niin ei edes antanut lisäillä. ehkä vielä vähän opeteltava tuota. mut ehdottomasti tykkään kohdasta: Tämän blogin lukijat pitävät myös näistä. eiköhän sitä kautta ala pikkuhiljaa löytymään myös uusia tuttavuuksia :D

  VastaaPoista
 3. En mäkään saanut lisättyä kategorioita ollenkaan. Johtuneeko selaimesta tms. Mutta muuten on tosiaan söpö & mukava käyttää!

  VastaaPoista
 4. niin, en tiedä mistä johtuu, et kun menee sinne lisää kategorioita kohtaan, ni mulla on ainakin ihan tyhjä se mistä niitä pitäis valita. kokeilin explorerilla ja tuliketulla, molemmilla sama tilanne. oonkohan joskus tuonne rekisteröityessä tehnyt jonkun väärän valinnan, etten halua kategorioitua tms?

  VastaaPoista