Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2009

bambivaara!!!

Uijui. Tällainen oli pakko saada!Kun maanantaina katselin taas vähän tositeeveetä, huippumalli haussa tuomarilla, Saimi Hoyerilla oli kaulassaan helminauha, josta roikkui valkoinen peura. Ihan hillitön koru ja olihan sitä itsellekin pakko vääntää samanlainen, varsinkin kun viikonloppuna kirpputorilta lähti mukaan tuo bambi. Siihen vaan vähän maalia pintaan ja keskelle helminauhaa. Kehtaako tuota ikinä käyttää, se on toinen juttu. Nyt se on kuitenkin valmis. Samalla aikaa sairas ja hilpeä. Lelupeuran lisäksi materiaaleina lasihelmet ja hopeoitu korumetalli.

7 kommenttia:

 1. No kehtaa! Sehän on ihan mahtava. Hauska mutta mustavalkoisuudessaan samalla myös hillitty.

  Millä muuten maalasit bambin?

  VastaaPoista
 2. miäletön koru!!! o_O aivan ihana! :DD ja kehtaa kyllä käyttää! :D

  VastaaPoista
 3. kiitos. ehkäpä sitä sitten on bambi laitettava kaulaan kun seuraavan kerran lähtee juhlimaan :D

  Romulus: bambi on maalattu ihan tuollaisella tiimarin akryylivärillä (ajattelin että joku spray-maali olisi ehkä tasaisempi ja parempi, mutta inspiraatio ei katso aikaa. ja silloin ei ole aikaa hankkia kunnon värejä ;). tarpeeksi monta kerrosta laitoin päällekkäin niin peittyivat kaikki läikät ja liat. aika vaaleahan tuo oli jo normaalivärisenäkin.

  VastaaPoista
 4. Ihana! :D Ja senhän voi sitten maalata uusiksi jos kyllästyy, mä kyllä käyttäisin! :)

  VastaaPoista
 5. Tämähän on aivan hervottoman hauska mutta kuitenkin kaunis!! Kyllähän tuota kehtaa käyttää, minä ainakin kehtaisin :)

  VastaaPoista
 6. Nam mikä koru, tosi hieno on! Käyttöön vaan, ehdottomasti :)

  VastaaPoista