Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2009

muotibloggarikoruJos seurailee muotiblogeja, on siellä saattanut osua silmään pitkä kaulakoru, jossa jokainen ketjuista on toistaan pidempi. Täällä kyseistä mallia kutsuttiin muotibloggarikoruksi, joka mielestäni onkin kovin osuva nimitys tuolle hauskalle ketjulle. Ystävälle tein pyynnöstä saman tyylisen (kaulakoru on siis kuvassa tuossa mukin vieressä, päällähän siitä olisi ollut paras kuvata, toivotaan että korun uusi omistaja nappaisee sellaisen kuvan). Matkaan laitoin myös korvakorut, nekin toki samaan sarjaan. Toivottavasti olivat mieleiset. Materiaalina näissä siis korumetalli, korvakorujen koukut ovat hopeoidut, ketju hopean värinen.

7 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ja kelpaisivat kyllä mullekkin vaikka muotibloggari en olekkaan ;) Tosi tyylikäs, ajaton ja monelle sopiva malli!

  VastaaPoista
 2. oi miten nätit korvikset, käy upeesti ton kaulakorun kanssa :)

  VastaaPoista
 3. kiitos :D

  Piia: ajattelin, että pakkohan tuollainen on tehdä itsellekin. jos jostain löytäisi vähän rouheampaa ketjua...

  Tara: korvikset on samaa ketjua kuin kaulakorukin. tykkään että koruja on setti, ja kaulakorua väntäessä tuli noita "jämäpaloja" :D mallihan on monesti nähty, mutta kivan näyttävä.

  VastaaPoista
 4. Malli on tosiaan kiva, itsekin katselin sitä H&M:n luettelosta, josta en koskaan tilaa mitään enää nykyisin, koska olen liian vanha käpy niihin vaatteisiin - mutta tuollaisen korun huolisin kyllä ;)

  VastaaPoista
 5. kiitos Anu :D

  kyllä itsestäkin tuntuu satunnaisesti samanlaiselta, mutta onneksi se sisäinen teini on vielä saanut askeleet suuntaamaan kohti henkkaa..

  VastaaPoista
 6. Oi, nuo korvikset ovat tosi chic. Tuosta kaulakorusta sain inpiksen tehdä samantyyppisen korun, mutta massiivisemman ja erilaisia ketjuja käyttäen. Täytyy huomenna siis lähteä tsekkailemaan materiaaleja. :)

  VastaaPoista
 7. kiitos :) itsekin olen pyöritellyt mielessäni ideaa samantyyppisestä kaulakorusta, jossa röykkiö vähän rouheampia ketjuja (tuo tekemäni on omaan makuun ehkäpä vähän liian hentoinen). jossain näin vielä kuvan ketjukaulakorusta, jossa oli sekaisin kultaisia ja hopeisia ketjuja. ei ollut yhtään pöllömmän näköinen sekään.. harkintaan ;)

  VastaaPoista