Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

tiputipu

Muistathan nämä? Pääsiäisfiiliksellä edetään ja teeman mukaisesti juhliin syntyi keltaiset korutkin. Jotenkin keltainen on värinäkin alkanut houkuttaa, johtuukohan se lisääntyneestä auringonvalosta vai energian puutteesta ja väsymyksestä. No niin tai näin, keltaisesta tulee hyvälle mielelle. Siksi pääsiäisen juhlintaan oikeen kunnon blingblingit, tipuna mennään siis :D Materiaaleina näissä lasihelmet ja hopeoitu korumetalli (Yhä edelleen kaipailisin tietoja tuommoisista korvakorupohjista, onko joku niitä suomalaisissa helmikaupoissa nähnyt? Itse hankin nuo viimekesäisellä Tukholmanreissulla).Ja pitihän samaan sarjaan tehdä toki laukkukorukin: isoon hakaneulaan helmiä ja ketjuja. Vähän ehkä olisi saanut olla runsaampikin.

13 kommenttia:

 1. Tosi ihanat korvikset! Ite tykkään just tollasista isoista korviksista. <3

  VastaaPoista
 2. kiitos teille :)

  sade: isoa sen olla pitää ;) korvakoruissa ei kyllä ikinä ole tarpeeksi kokoa :D

  VastaaPoista
 3. Niinpä, koruja tunkee kohta ovista ja ikkunoista, joten niitä on pakko saada vähän jonnekin suuntaan menemään. Ja sisko ja äiti alkaa olla kans aika täynnä kaikkia koruhankkeita... :D Mutta ehkä nekin vielä haluaa lisää.

  Ja parasta mainostahan se on ku ite käyttää omia korujaan, ja saa muutkin innostumaan :)

  Nuo oli kivoja, ja etenkin tuo laukkukoru on erittäin hauska :)

  VastaaPoista
 4. kiitos myös Sanni :) laukkukoru-ideasta tykkään itsekin. nykyisinhän monissa kasseissa on valmiinakin joku korunoloinen roikkumassa. samaa ideaa olen toteuttanut jo aiemminkin, mutta kyseinen laukkukoru tipahti harmikseni jonnekin tuonne kaupungille (koulu-koti-akselille)

  VastaaPoista
 5. Ompas kiva setti! Ihanan keväinen.
  Ja Sannilta hyvä pointti tuosta omien korujen käytöstä :)

  VastaaPoista
 6. Veikeet blingbling korvikset, pirteä hyvänmielen väri.

  VastaaPoista
 7. Taas sitä ollaan oltu ahkerina! :) Harmi, että tuo laukkukoru hukkui jo :( Noi keltaiset ovat kyllä ihan mun makuuni! Ja totta, mitä isommat, sen paremmat!!

  VastaaPoista
 8. Olipas täällä pirtsakat korvikset=)

  VastaaPoista
 9. kiitos kiitos :)

  Liisa: ei onneksi ollut tuo laukkukoru mikä hävisi, vaan viimevuonna semmoinen lila. se oli kyllä kiva, mut nyt sen omistaa joku joka löysi sen ehkä tuosta torin laidalta :D

  VastaaPoista
 10. Tosi kivat korvikset :) Keltainen on nätti väri. Mielestäni olen nähnyt jotain noiden tapaisia korvakorupohjia HelmiQ:ssa, niissä oli varmaan vähän vähemmän lenkkejä, muuten oli aika samanlaiset... osoite on www.helmiq.fi

  VastaaPoista
 11. Voi iik, miten ihanat korvikset ja laukkukoru! Taidan lainata tuota laukkukoru-ideaa ja tehdä omaan olkalaukkuunkin sellaisen piristämään, kiitos vain siis! :)

  Muutenkin pidän kaikista sun koruista, olet todella taitava! Ja olen oikein otettu, kun kävit mun blogissa kehumassa Pihka-korua :)

  VastaaPoista
 12. kiitos paljon <3

  Hanne: tottahan toki myös laukku on koristeltava. kun kropasta tila loppuu, niin jatketaan laukkuun ;) kauniita koruja teet itsekin.

  VastaaPoista