Sivut

torstai 22. tammikuuta 2009

lapset

Sukat ja kantapään selätettyäni oli pakko tietysti kokeilla kuinka suuri haaste lapaset olisivat. Anttilan poistolaarista löytynyt herkullinen leijonankeltainen isoveikka muotoutui lapasiksi yllättävän kivuttomasti (vaikka olinkin päättänyt tehdä koristeeksi niihin pikkaisen palmikkoa). Selatessani lapasohjeita, jokaisessa kehotettiin aloittamaan kärjen kaventaminen pikkurillin peityttyä. Oma pikkusormeni on varmaan alimittainen, sillä niin tehtyäni ei kyllä keskisormi mahtunut lapaseen kokonaan. Muutamaan kertaan näitä on siis tehty uusiksi, mutta seuraavissa lapasissa on sitten varmaan jo tekniikka kohdillaan, kun näissä on väri :DSatuhelmestä kiitoslahjaksi saaduista söpöistä lucite-kukkasista muotoutui herkät korvakorut. Sain kuin sainkin sommiteltua nuo balin susirumat korupiikit näihin, ja hyvinhän ne asettuivatkin (etsivät näköjään vaan vähän vaativampaa seuraa). Materiaaleina siis muovi ja hopea.

psst. Otsikko ei sitten ole mikään alitajuntainen lapsus, vaan lapasia on jostain syystä tullut kutsuttua lapsiksi pidemmän aikaa...

3 kommenttia:

 1. Lankesit kans jo :) Hyvän näköiset tuli.

  VastaaPoista
 2. Tuo kelatainen on vaan niin hyvän sävyistä. Ja lapset yksinkertaisen tyylikkäät. Tosi kivat, samoin kun nuo korvikset.

  VastaaPoista
 3. kiitos :)

  Pape: nuo lucitethan ne oli mitkä huuteli kun tarvikkeet levitin pöydälle. ihanan kaunista sitä saa muovistakin.

  Nna: mäkin olen aivan rakastunut tuohon kyseiseen keltaiseen. ei mulla mitään muuta sen väristä ole, kuin pipo ja nyt nuo lapset, mutta kivasti värittää muuten tummaa ja tylsää talvipukeutumista :)

  VastaaPoista