Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2016

kalenterihurahdus


Vielä pari kuukautta sitten tuntui, että kaikki käsillätekeminen oli jotenkin vaikeaa. Into oli laantunut. Mietin, mistä saisin takaisin sen saman innon jotain kohtaan, mikä joskus blogin alkuaikoina oli melkeinpä kaikkea uutta kokeillessa. Illalla Facebookia selaillessa törmäsin sattumalta muutamaan kalenterienkoristeluvideoon ja silloin vasta perustettuun Kalenterimanian Facebook-ryhmään. Se oli menoa se.


Kalenterien koristelu on tällä hetkellä varmasti yksi nopeiten leviävistä askartelumuodoista Suomessa. Ainakin netin perusteella siihen on hurahtaneet myös nekin, jotka eivät muuten askartele. Alkuun pääsee jo tosi pienellä: sillä kalenterilla. Tai no ei sekään ole välttämätön, innokkaimmat askartelevat senkin itse.


Oma kalenterintuunaus on vielä tällä hetkellä pitäytynyt aika pitkälti washi-teippien ja tarrojen ympärillä. Niitä onkin tullut rohmuttua lisää, vaikka onneksi vanhoissakin varastoissa on ollut reippaasti kulutettavaa. Kalenterin väliin on muuten tullut laitettua paljon sellaistakin, jolle en ole muussa askartelussa löytänyt paikkaa. Kamu naureskelikin, että olen ilmeisesti viettänyt koko tähänastisen elämäni valmistautuen vaan tähän kalenteriharrastukseen.


Vaikka minulla onkin ollut pitkään käytössä paperinen kalenteri, on sinne tullut merkittyä vaan työvuoroja ja vähän jotain muita menoja. Nyt yhtäkkiä käytänkin jo kahta kalenteria, molempia paljon aktiivisemmin. Harkinnassa on vielä yhden kalenterin hankinta, ajattelin sellaista pientä johon voisin suunnitella näitä blogiin liittyviä asioita. Josko se saisi hieman aktiivisemmaksi tälläkin saralla.


Facebookista löytyy kaksi suomalaista kalenteriryhmää, Kalenterimania ja Planner Lovers Finland. Lisäksi nippu ulkomaalaisia, joihin kannattaa myös liittyä mikäli kalenterihommat kiinnostaa.

Joko sinä olet hurahtanut?

1 kommentti:

  1. Olen hurahtanut vaikka ajattelin ensin että en kyllä...;) Happy Planner pitää tilata,näyttävät ihanilta!

    VastaaPoista