Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

askartelukaupassa Frankfurtissa

Hei, alettaisiinko pikkuhiljaa purkaa näitä Frankfurtin muistoja? Asiasta tietämättömille pieni kertaus tähän alkuun. Voitin viime vuoden puolella Pattexin Blog Award-kilpailusta matkan Frankfurtiin ja Creativeworld-messuille. Reissu ajoittui tuohon kuun vaihteeseen, eli lähtö oli perjantaina 31.1. ja takaisin tulimme sunnuntaina 2.2. Koska messut alkoivat vasta lauantaina, ehdimme perjantain aikana tehdä muutakin. Esimerkiksi käydä kaupungin suuressa askartelukaupassa, idee-kaupassa. Tässä hieman makupaloja sieltä kuvien muodossa. Putiikki oli todella iso, tavaraa oli kahdessa kerroksessa. Ja joka laatua löytyi runsaasti, kuten kuvista näkyy.


Tarjolla oli paljon koristeita kransseihin ja kukka-asetelmiin. Valtava valikoima värillisiä kukkalankoja pisti kuolaamaan väkisinkin.

Alla uusi tuttavuus, vahalevy, josta pystyy esimerkiksi stanssaamaan kuvioita joita voi sitten kiinnittää kynttilän pintaan.


Herkullisen hempeitä kohopulvereita (oilisin halunnut kaikki värit tietysti).
Modernit kirjonta- ja ristipistotyöt tuntuivat olevan trendikkäitä Saksassa. Noista puisista lätkistä tuli mieleen Pirta.


Glittereitäkin olisin halunnut hamstrata mutta en osannut päättää väriä.Marmorointia näkyi paljon niin myymälässä kuin messuillakin. En ole siitä itse koskaan kovin paljoa pitänyt, mutta ilmeisesti ärsykkeitä tuli messuilta niin paljon, että harkitsen jo värien hankkimista.Helmet olivat esillä kuin karkkikaupassa.
Toinen suuri trendi tuntui olevan doodlailu, tai zentangle. Mustavalkoisia viivapiirroksia näkyi reilusti joka puolella.Ai luulitko että olisin muka selvinnyt täältä ihan tyhjin käsin? Niin.
Koska hintataso Saksassa oli askartelutarvikkeissa aikalailla Suomen tasoa, mukaan tarttui ainoastaan jotain pientä. Muutama arkki tuota kynttilöihin kiinnitettävää vahaa, puisia koristeita vaikkapa pääsiäisasetelmiin, pieniä sabluunita, vähän helmiä, tarroja ja nimikirjaimet johonkin askarteluprojektiin. Sekä tietysti tuo kirjekuorileikkuri, jota olen kuolannut jo pidemmän aikaa. Katsotaan mitä kivaa sillä saa aikaiseksi. Tuo sydänsabluunahan onkin jo korkattu, kuten kuvasta näkyy. Huomenna enemmän mitä sillä sain aikaan.

6 kommenttia:

 1. Tuolla kyl ois tullut hulluksi, ku tuollainen määrä kaikkea. Harmi ku hinta oli Suomen tasoa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, oli kyllä kaikenlaista ihanaa ja jännä nähdä että painotus tuotteissa oli aikalailla erilainen kuin suomessa. esimerkiksi stansseja oli tosi vähän, pieni hyllypätkä vaan ja kuviopapereiden osasto tosi olematon. muutoin löytyi kyllä kaikenlaista herkkua mitä olisi tehnyt mieli raahata kotiin, hintataso harmillisesti esti tämän ;)

   Poista
 2. Voi valtava mikä kauppa. Tuonne täytyisi päästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikäli reissu suuntautuu Frankfurtiin niin suosittelen ehdottomasti vierailua myös täällä :)

   Poista
 3. Aika ihana tuo bambi-sabluunakin:) Tuollaiseen kauppaan pääseminen on kokemus jo itsessään,vaikka ei paljon ostoksia tekisikään! Itsellä ainakin usein iskee valinnanvaikeus ja sitten suurin osa jää ostamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bambi oli pakko kotiuttaa. nuo pikkusabluunat olivat muutoinkin tosi kivan hintaisia, vain pari euroa, harmittaa ettei tullut hamstrattua enempää. valinnanvaikeus oli kyllä itselläkin suuri ongelma tällä reissulla :D

   Poista