Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

kipsisiä kynttilänalustoja

Se on ihan kamalaa kun epäonnistuu. Tiedättekö sen tunteen, kun mielessä on joku projekti, jonka toteutuksen on käynyt läpi ja se tuntuu varsin helpolta. Niinkuin tänkin piti olla, kipsiä pussiin ja valmis tuote. Mutta niin vaan se valmis tuote onkin jotain röpelöistä höttöä josta pitkän aikaa mietin kehtaanko sitä edes täällä esitellä. Mutta koska idea on niin hauska, laitan nämä kuitenkin esille jos joku muu tästä innostuisi ja toteuttaisi tämän vähän paremmin.

kipsi

kynttilänalunen
Idea tähän hauskaan kipsiseen kynttilänaluseen on bongattu joskus aikoja sitten jollain nettisurffailukerralla. Toteutus on ajatuksena helppo, minigrip-pussi täytetään kipsillä, suljetaan, laitetaan päälle joku astia joka painaa kipsiin kolon kynttilälle ja annetaan kuivua. Totetutuspuolessa sitten vähän töksähti. Pussia ei olisi saanut täyttää liian täyteen (tällöin päälle laitettava astia ei enää paina siihen koloa kynttilälle) ja pussista olisi pitänyt saada kaikki ilmat pois (jottei kipsiin jäisi reikiä sekä koloja). Se onkin varsin vaikeaa, kun ilmaa yrittää poistaa, lähtee helposti myös löysä kipsi liikkeelle.

kynttilänalunen kipsistä

Kyllä näillä alustoilla muutaman syyskynttilän silti polttelee.

syksy kynttilä

kipsiaskartelu

Sen verran ekan kerran epäonnistumiset kuitenkin kismittää, että tämä projekti on pakko toteuttaa uudelleenkin. Toivottavasti paremmalla onnella.

5 kommenttia:

  1. Tosi hyviltähän nuo näyttää :) ..ja mulla käy hyyyyvin usein juuri näin, että projekti hyvin suunniteltu, mutta toteutus onkin sitten ihan toinen asia :) Aina (ja joskus aika useinkin) ei mee niinku Strömsössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Marluska. tämän kanssa ei tosiaankaan mennyt kuin strömsössä, mutta eiköhän nämä vielä selätetä! ;)

      Poista