Sivut

keskiviikko 13. elokuuta 2014

ketjuista kasattu kaulakoru

Näin työkamuni tehneen vähän tämän tyyppisen kaulakorun. Pitihän sitä heti vähän copy-pasteta itselle samantyylinen. Omastani tein hieman yksinkertaisemman, mutta kuitenkin pirteän värisen ja näyttävän.Idea kaulakorussa on varsin simppeli, kaksi ketjua on yhdistetty toisiinsa kieputtamalla ne satiininyörillä. Toisen nyörin kieputin vielä korun "sisäreunaan", ulomman reunan ketju jäi hieman pitsimäisesti ilman nyöriä. Tähän reunukseen olisi hyvin voinut ripustaa vaikkapa helmiä roikkumaan, mutta päätin jättää tämän yksinkertaiseksi. Tämän tyyppisiä korujahan näkyy nyt kaupoissa runsaasti. Monet ovat vieläkin muhkeampia, jopa neljästä tai viidestä ketjusta yhdisteltyjä kokonaisuuksia.Tällaisen korun tekee nopeasti sopimaan mihin tahansa asuun ainoastaan nyörin väriä vaihtamalla. Itse päädyin näihin kesäisiin väreihin, toivottavasti aurinko vielä paistaisi niin pääsisi tätä käyttämäänkin jonkun värikkään kesäpaidan kanssa.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava koru. Tykkään myös väreistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) värit toimii kyllä munkin mielestä tosi kivasti (viimeaikoina oon muutenkin villiintynyt, aiemmin tykkäsin vaan mustasta, ruskeasta ja harmaasta).

   Poista
 2. Ihana! Oon ihaillut näitä jossain kaupoissa mutta että itse tehty, wau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tää onkin tosi simppeli tehdä, ja saa just niillä väreillä kuin tahtoo :D

   Poista
 3. Mä olen monta kertaa käynyt katsomassa tätä älyhienoa korua, mutta mä en näemmä ole muistanut huudella tänne mitään :p Mutta siis ihan hirmukivat värit ja ketjut olet tuohon valinnut! Mulla alkoi heti pyöriä mielessä väriyhdistelmä turkoosi-lime tai violetti-luumu.... Aiaiaiaiai, opettaisitko sä mua tekeen näitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) tää on niin simppeli, että kyllähän sä osaat tuon tehdä ihan kuvaakin katsomalla :D katotaan jos löydän jotain kivojen värisiä nauhoja niin voin opastaa :)

   Poista
 4. Vau, upea! Oisko mahdollista saada tarkemmat DIY-ohjeet tänne? Haluaisin kokeilla itsekin tuollaisen tekemistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Annika :) katsotaan jos jossain vaiheessa saisin tehtyä tähän ohjeistukset. kuten yllä totesin haltiakummillekin, niin tämä on kyllä niin simppeli että kuvaa katsomalla näkee kyllä miten on tehty :)

   Poista