Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

korkki

Ystävänpäivä tuli ja meni taas todella nopeasti. Jotenkin se aina yllättää, juuri kun on joulupuuhasteluista päästy. Tällä kertaa muistin kaukana asuvia ystäviä korteilla. Tähän korttimalliin asettelun (ja idean) bongasin taas Pinterestistä. Muokkasin mallin helpoksi omaan käyttöön, jottei kortteihin vierähtäisi liikaa aikaa.


Reunan piparkakkukuvio on leikattu kaksipuoleisesta liimakalvosta ja päälle ripoteltu kimalletta. Sydän taas on huovasta ja alareunan viiri korkkilevystä. Korkkilevy onkin ihan liian mahtava materiaali jota olen käyttänyt ihan liian vähän. Huopa ja korkkilevy kiinnittyivät korttipohjaan tosi helposti kun ennen kuvion leikkaamista kiinnitin niidenkin taustalle kaksipuoleisen liimakalvon. Sen jälkeen ei tarvitse enää miettiä mikä liima sopisi parhaiten kiinnittämiseen.


6 kommenttia:

 1. Pinterestistä oon löytänyt tällaisen simppelin korkkivinkin http://pinterest.com/pin/507358714240596400/ ! Mutta mistä sitä korkkilevyä saa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo minun käyttämäni korkkilevy on sinellistä. paksuutta sillä on kyllä vain noin milli ja aika lötköä se on, en tiedä toimisiko kuinka hyvin lasinalusissa. ne ehkä vaatisivat vähän napakamman korkkilevyn.. :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta :) Täytyy käydä kattelemassa, kun taas osun Sinellin kohdalle :)

   Poista
  3. toivottavasti löytyy, varmaan erinäiset verkkokaupat myyvät tuota myös :)

   Poista
 2. Yksinkertaisuudessaan todella kaunis!

  VastaaPoista