Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

valkeaa joulua

Tämän joulun korteissa mentiin kyllä nyt niin siitä missä aita oli matalin. Nappasin malliin vinkkiä uusimmasta ihana-lehdestä. Siihen oli tehty tällä samaisella fiskarsin lumihiutaleleikkurilla aika samanlainen kortti. Muunsin kortin tuollaiseksi pitkän malliseksi ja koristelin hiutaleet vielä kimalleliimalla. Annoin kuivahtaa ja kiinnitin kohotarrapaloilla. Ensi vuonna sitten ehkä vähän jotain monimutkaisempaa.17 kommenttia:

 1. Tihihiii, tuo kiepahdus on mun suosikki :D

  VastaaPoista
 2. En tiedä olenko koskaan vielä kommentoinut, mutta nyt on pakko. On vaan niin mahtavia nämä sinun kortit. Tämä on kanssa ihan uskomaton. Niin yksinkertainen, mutta niin kekseliäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon, kommentoi vaan lisää, näitä on kiva lukea :D ideasta tykkäsin kyllä itsekin ihan valtavasti. pienellä vaivalla sai tosi hauskoja ja nättejä kortteja. tuo lumihiutaleleikkuri on muuten ehkä kaikista kaunein, tuun käyttämään sitä vielä moneen korttiin.

   Poista
 3. Eikä väliä vaikka idea olisi pöllitty jostain ;D

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat, yksinkertainen toimii!

  VastaaPoista
 5. Joo, kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hienoja!
  Itselläni on se vika, että tuppaa aina vähän lähtemään ns. mopo käsistä ja pitäisi muistaa, että yksinkertainenkin voi tosiaan toimia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon hyväksynyt jo sen, että mun tyyli taitaa olla sitten sitä yksinkertaista. monta kertaa olen haaveillut että osaisin tehdä jotain runsaampaa, mutta ei ole vielä onnistunut. treenannut oon kyllä. kiitos paljon Terhi myös sinulle :)

   Poista
 6. Yhdyn edellisiin; yksinkertainen ON kaunista! :)

  VastaaPoista
 7. Yksinkertainen on kaunista, tämä on livenä vielä kauniimpi kuin kuvassa. Varmasti kaunein joulukortti, mitä sain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 oon kyllä samaa mieltä, että livenä on nätimpi. Kimalleliimaa oli tosi hankala saada kuvattua harmaana talvipäivänä...

   Poista