Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

time is ticking

Vaikka viime viikko olikin kiireinen, syntyi sen aikana kuitenkin kaksi (helppoa) paria uusia korviksia. Ensimmäisenä kellon viisareista väkerretyt hauskat ja isot korvakorut. Nämä ovat siis oikeasti todella isot. Yleensä kuvaan korvakorut mukia vasten, mutta nämä jäivät liian pitkiksi. Tai muki liian pieneksi näille. Nämä korvakorut olivat mukana lauantaina messujen hulinassa, ja saivat jopa kehujakin kun olin keräilemässä ostoskasaa eräällä koruosastolla. Kiitoksia vaan kyseiselle rouvalle.Toinen pari on sitten nappikorvikset vetoketjunvetimistä. Näihin vaan liimalla tapit ja huisin kivat arkikorvikset on valmiina. Nämäkin korvakorut pääsivät messuille mukaan, olivat nimittäin "työkorviksina" sunnuntaina.

11 kommenttia:

 1. Himuisen söpöjä ja hauskoja!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia, ja niin yksinkertainen hieno idea : )!

  VastaaPoista
 3. Mageet noi viisarit! Eikä hullummat ole noi vetskarikorviksetkaan, tyttäreni on niitten fani ja omistaa sellaisia monissa eri väreissä:)

  VastaaPoista
 4. Sara: kiitos :)

  Rva Kepponen: kiitos, niin minullekin :)

  Tanja: kiitos paljon :)

  Maaret: kiitos myös sinulle :) noita vetskarikorviksia on tosiaan näkynyt viimeaikoina aika monessa kaupassa. siitä sen idean nappasinkin joskus... :)

  VastaaPoista
 5. itsekkin olen tuollaisia vedinkorviksia suunnitellut, en vain ole toteuttanut, ehkä joskus. nämä sinun tekemät on ihana

  VastaaPoista
 6. Hauskoja! Ihan mainiota kierrätystä!

  VastaaPoista
 7. Niina: kiitos <3 hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty ;)

  Akvamarin: kiitos :)

  PaulaL: kiitos myös sinulle :)

  VastaaPoista
 8. kiitos :D nämä ovat kyllä herättäneet keskustelua kun ovat korvissa keikkuneet :D

  VastaaPoista