Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2011

kirsikankukkiaPitkästä aikaa tein jotain oikeasti hyödyllistä. Ompelin nimittäin työavaimille uuden avainnauhan. Minulla oli tallessa erään liikuntakeskuksen kaulanauha joka ei logoineen sopinut mielestäni kovinkaan hyvin työavaimille. Siksi päätinkin purkaa sen ja ommella mekanismien ympärille uuden ja söpön kaulanauhan. Nauhalaatikossani oli juuri sopiva määrä tuollaista hauskaa nauhaa, jossa on japanilaisia tyttöjä ja kirsikankukkia. Ajattelin että harmaan taustavärin ansiosta nauha sopii sitten melkein kaikenväristen vaatteiden kanssa. Varsinkin kun tuntuu että enimmäkseen kuljetan avaimia kuitenkin ihan taskussa. Tämä oli helppo ja hauska tehdä ja ajattelinkin että tekisin mielelläni näitä muutaman lisää. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin, etten tiedä mistä noita osia voisi hankkia. Noita klipsejä vielä jostain saa, mutta mistähän löytyisi noita niskan taakse tulevia osia?

4 kommenttia:

 1. Kaunis:)

  Kurkkaa tänne, jospa olis sulle apua:)
  http://www.kangastukku.com/?pg=362&page=Group

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Tässä tarkempi linkki samaan kauppaan:)
  http://www.kangastukku.com/?p=103583&page=Product

  VastaaPoista
 3. TanjaV (Sata ja yksi käsityötä) on muistaakseni tehnyt paljonkin nimenomaan turvalukollisia avainnauhoja. Tietöisköhän hän? :)

  VastaaPoista
 4. Maaret: kiitos paljon. pitänee tutustua tuohon laittamaasi linkkiin ihan ajan kanssa. voipi olla, että jotain muutakin tarttuu mukaan ;)

  Annukka: kiitos vinkistä, pitänee jossain vaiheessa vaikkapa laittaa TanjaV:lle viestiä, jos ei tunnu sopivia löytyvän

  VastaaPoista