Sivut

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

kasa korviksia

Tein jokin aika sitten pyynnöstä kasan vihreitä korvakoruja. Kaikki erilaisia, jotta sopivat eri asujen kanssa. Näihin ensimmäisiin käytin vihreitä jadeja sekä samaan sävyyn swarovskin kristalleja. Muut osat ovat kaikissa korvakoruissa sterling- ja balin hopeaa.



Jos ylemmät ovat väritykseltään keväiset, nämä seuraavat taitavat olla sitten enemmänkin syksyiset. Kuvassa näyttävät melkein mustilta, mutta ovat luonnossa tumman vihreät. Pyöreät kivet ovat sammalakaattia ja alempi rondelli taas fancy jaspis.



Kolmansiin korvakoruihin tuli vähän vintage-henkiset vihreät helmet. Mielestäni helmet toimivat varsin hyvin ihan yksikseen, eivätkä tarvineet rinnalleet mitään lisukkeita. Aiemmin olen samoja helmiä käyttänyt tässä setissä.



Viimeiseksi yllätykseksi tein simppelit korvakorut hieman graafisista savukvartsihelmistä. Ihastuin helmien erikoiseen muotoon, kerrankin vähän jotain muuta kuin tavallisia pyöreitä helmiä. Nämä ovat nätit.

2 kommenttia:

  1. Kauniita korviksia!
    Ihailen lahjakkuuttasi tekijänä, osaat kaikkea ja tyylikästä on jälki.
    Nuo edellisen postatuksen kettutaulut, voi miten IHANIA.
    Blogissasi on tosi kiva vierailla ja vain ihailla. Aurinkoisia päiviä toivotellen
    -Ritva-

    VastaaPoista
  2. kiitos Ritva kehuista :) niitä on aina yhtä hämmentävän mukava kuulla :D ketuista tykkään itsekin kympillä, vielä kun niille löytyisi kiva paikka seinältä... aurinkoa sinunkin kevääseesi :)

    VastaaPoista