Sivut

perjantai 17. joulukuuta 2010

kuplia



Viime kuussa olin taas sulatuslasikurssilla ja jokin aika sitten sain vihdoin haettua sulatuksessa olleet lasityöt. Tällä kertaa syntyi kaksi turkoosisävyistä lasikulhoa tai -lautasta. Nämä lautaset ovat molemmat pieniä, halkaisija niissä on 12,5cm.



Hioin erivärisistä laseista pyöreitä lätkiä, jotka sitten asettelin lasin päälle. Näissä on tarkoitus, että lasit ovat sikinsokin, mutta silti järjestyksessä. Eli molemmissa lautasissa lasit ovat samoilla kohdin, ainoastaan värit ovat päinvastoin. Missä toisessa on vaaleampaa sinistä, niin toisessa lautasessa sillä paikalla on tummempi sininen lätkä.

5 kommenttia:

  1. Tosi kauniita! Onko tälläisiä vaikea tehdä?

    VastaaPoista
  2. Upeita :) Ihanat raikkaat sävyt!

    VastaaPoista
  3. Marika: kiitos, eipä näitä kovinkaan vaikea ole tehdä :) tai tekniikka on suht helppo, mutta uunissa voi aina tapahtua mitä vaan. siihen ei oikein etukäteen voi vaikuttaa

    Katjuska: kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita lasilautasia, ihailin jo aiemmin, monta postausta sitten :) tekemiäsi ruskean-vihreän sävyistä ja valkeaa lasilautasta. Nämä ovat hienoja.

    VastaaPoista
  5. kiitos Sari :) näiden lasitöiden tekoon taisi nyt tulla kyllä himo, saattaapi olla että niitä näkyy blogin puolella myös ensivuonna.. kurssi on ainakin jo varattu :D

    VastaaPoista