Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

new black



Uudessa Ihana-lehdessä oli tehty kauniita kortteja ihanalla kattokruunuleimasimella. Koska samaisia ei ollut heti lehden ilmestymispäivänä saatavilla, tilasin sitten nämä korvaavat. Ja ovat kyllä kauniit. Tällä kertaa syntyikin sitten aivan uudenlainen ja erityylinen kortti. Taustapaperi on tildaa, satiininauhan päällä on timantteja ja "uuteen kotiin" tekstit on naputeltu muovisella koneella, joka lötyi vähän aikaa sitten vanhempieni laatikosta. Koneen nimeä en nyt saa päähäni. Jos joku tietäisi ja osaisi kertoa koneesta ja siitä, saako tuota nauhaa jostain lisää, olisin iloinen.



Muoks. Lisäilin vielä kuvankin tuosta koneesta

25 kommenttia:

  1. Tuo tekstikone on loistava laite!
    En tiedä vanhoista malleista, mutta niitä myydään jonkinlaisia vieläkin, merkki on Dymo. Tosin voi olla ettei noita kohokirjoittavia ihan helposti enää löyty. Nauhoja kyllä luulisi ihan kirjakaupoista vielä löytyvän, ainakin tilaamalla.

    VastaaPoista
  2. Dymolta näyttää. Ihana kortti! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti kortti! Kattokruunut on kuulunut kans mun leimavalikoimaan pitkään, tykkään niistä tosi paljon. :) Painoin niillä yksivärisiin puuvillapyyhkeisiin kuvioita kankaalle sopivalla leimavärillä, tuli hauskat.

    VastaaPoista
  4. Millainen: kiitos vinkistä. Googlettelin tuon Dymon, ja se vaikuttaa uudistetulta versiolta tuosta minun omistamastani (pistin siitä kuvan vielä tuohon postaukseen). menee varmasti jossain vaiheessa hankintaan :D

    Anonyymi: kiitos myös sinulle :D

    inkku: kiitos <3 itsekin rakastuin noihin kattokruunuihin. toisenkin setin hain postista, ihan vaan että olisi vaihtelua ;) pitääkin kehitellä jotain vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia myös :D

    VastaaPoista
  5. Tuo sinun koneesi nauhakasetti näyttää ihan vastaavalta kuin mitä dymo-nauhat, voisin kuvitella että ne hyvinkin toimisivat tuossakin versiossa.

    T. Ex-kirjakaupantäti :)

    VastaaPoista
  6. Joo, miun dymo on jo 'manalle mennyt', mutta varmaan niitä nauhoja kirjakaupasta löytyy :-)

    Hirmu kiva kortti, väritys ja sommittelu aivan nappiin!

    VastaaPoista
  7. Kaunis kortti! Älä suotta vaihda konetta jos vaan Wanha toimii, musta on justiinsa ihanaa että voi käyttää vanhaa :)

    VastaaPoista
  8. Millainen: pitääkin piipahtaa paikallisessa kirjakaupassa ja ottaa vaikka tuo vekotin mukaan, niin näkevät varmaan siellä suoraan että käykö siihen sama nauha. kiitos vinkistä :D

    Mags: kiitos myös sinulle :)

    Carola:kiitos <3 vanha saa kyllä jatkaa matkassa. murheena vaan vielä tällähetkellä, että saako siihen noita nauhoja enää. minulla kun ei ole muita jäljellä kuin tuo koneessa oleva :( uusia dymoja jo vähän googlettelin ja niissä houkuttaisivat erilaiset fonttivaihtoehdot...

    VastaaPoista
  9. Sellaisella myyntinimellä kuin Dymo Junior myydään vielä vaaleansinistä laitetta, sama aataminaikuinen tekniikka kuin tuossa Tenzassa, syöttölaite vain eri suunnasta. Näyttäis samalta nauhalta. Itse käytän ihan arkisesti laatikoiden ja kansioiden merkintään. Nykyaikaiset Dymot fonttivalikoimasta huolimatta sielutonta tarraa... Tietty uusi on valonkestävämpi, mutta ah niin ruma. Tuo vanha tekniikka on oikeasti retro, vähän sama meininki kuin kirjoituskoneissa ennenkuin isoisä sähkölampun keksi.

    VastaaPoista
  10. kiitos Sanni :D tuossa on kyllä tiettyä rouheutta ja retroakin. pikagoogletuksella löysin, että tuota teippiäkin on myynnissä eri väreissä, jopa metallisena.

    VastaaPoista
  11. Eipä mennyt tämäkään päivä hukkaan, kun tämän keskustelun tulin lukeneeksi. Ihanan kortin olet tehnyt! Nyt minunkin on saatava retro-Dymo. Nuo kattokruunut onkin jo laatikossa odottamassa...

    VastaaPoista
  12. tämä tässä blogeilussa onkin niin kivaa, kun itse saa apua askarruttaviin asioihin, ja samalla muutkin voivat kuulla jotain uutta :) munkin on ehkä tilailtava jonkinlainen uusi dymo jossain vaiheessa, tai ainakin hankittava sitä värillistä tarraa...

    VastaaPoista
  13. kiitos Katri :) tuo on paljon sanottu, mutta toisaalta tämä on kyllä omastakin mielestäni tähän asti tekemistäni korteista ehdottomasti paras :D

    VastaaPoista
  14. Ihanan erilainen kortti!Nuo kattokruunu-leimat ovat ihan mahtavia ja muutkin huonekaluleimasi alemmassa postauksessa.

    VastaaPoista
  15. Todella kaunis kortti! :) Itseäkin himottaisi tilata jostain noita erilaisia leimasimia, olet tehnyt niillä niin kauniita kortteja!

    VastaaPoista
  16. Ansku: kiitos paljon. nuo huonekalu- ja kattokruunuleimasimet ovat kyllä omastakin mielestä jotain niin ihastuttavaa <3

    Annika: kiitos myös sinulle <3 itse ainakin tunnustan jääneeni vähän koukkuun noihin leimasimiin. jos nyt näillä tekisi ensin jotain, ja hankkisi sitten vasta uusia... (niin varmaan ;)

    VastaaPoista
  17. Kiitos, että olet piipahtanut blogissani ja olet tervetullut toistekkin:)
    Kauniit sivut sinulla ja aivan ihastuttavia koruja olet väkerrellyt! Tollasen vanhanajan Dymon mä haluaisin, sillä saa aivan loistavia tekstejä kortteihin. Olet onnenpekka kun olet sellaisen vanhoista vanhempiesi aarteista löytänyt!

    VastaaPoista
  18. Kiitos Maaret :) hyvä, että tuli esiteltyä tuo retro-dymo, me kun oltiin sitä melkein viskaamassa roskiin/kirppiskuormaan. nyt otan sen kyllä ahkerampaan käyttöön :D

    VastaaPoista
  19. Suomalaisessa kirjakaupassa on tuohon retrodymoon sopivia nauhoja.

    VastaaPoista
  20. Pakko käydä vielä kommentoimassa, että nyt on minullakin uusi retro-Dymo. Tosiaan kirjakaupasta niitä vielä saa. Aivan mahtava peli!

    VastaaPoista
  21. Hieno kortti! Uskon, että Tenzaan löytyy dymonauhaa. Itteäni melkein hävetti mennä vuosikymmeniä vanhan Typoklickin (näyttää muuten samalta, mut toi musta osa on valkea) kanssa ettimään nauhaa. Aattelin, et kirjakaupan tätit nauraa mut pihalle, mutta nauhaa löyty ja sopi mainiosti. Nää on luotu kestämään, toisin kuin nykyajan vehkeet. Väkerrän muuten sytykeruusuja, kiitos ihanasta lahjaideasta!

    VastaaPoista
  22. maiju: kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkimassa :D

    Mirka: jes, hyvä että löytyi, ja ilman suurempaa etsimistä... ihan parhautta.

    meinaaja: no mäkin uskoin että tuo on ihan vanhanaikainen pilipalivehje, mutta näistä kommenteista on tullut kiva tunne, että kelpaa käyttöön vielä mainiosti. ja mullakin vähän kävi mielessä, että kehtaako tuota ottaa matkaan, ettei naureta pihalle kirjakaupasta.

    ja hyvä, että sytykeruusut innostivat :D ne on mahtavia kierrätyslahjaideoita.

    VastaaPoista
  23. Kone on Dymokirjoitin ja niitä on myynnissä Kodin 1 ja nauhojakin sieltä saa. Itse hankin sellaisen uudemman mallin vuosi sitten. Nauhoja on eri värejä ja leveyksiä. Kannattaa olla kone mukana, että saat oikeanlaista nauhaa.

    VastaaPoista