Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

sun, sea, surf, sand

Vihdoin se kesä on tullut tännekin asti. Auringonpaiste houkuttelee kulkemaan varvassandaaleissa ja nehän vaativat seurakseen ehdottomasti nilkkakorun. Tässä ensimmäinen versio. Papuketjussa swarovskin kristalleja sekä pieniä sudenkorentoja. Metallina korumetallit. Juuri sopiva koru myös bikinien kanssa. Uimaan en sentään ole vielä uskaltautunut.

8 kommenttia:

 1. Moi!

  Annoit joskus tonne meiän blogiin liimavinkin noihin kukkaronkehyksiin, niin muistatko vielä millanen purkki se oli ja itä siinä lukee? Nykynen liima on aika surkeaa joten pitäisi ostaa uusi..

  Ja ihania nää kaikki korut!

  VastaaPoista
 2. moikka roosa :D tämmöistä liimaa olen käyttänyt noiden kukkaronkehysten kiinnittämiseen. liimaa sekä kankaan että metallin. http://www.silshop.fi/shop/index.php?act=viewProd&productId=1801

  VastaaPoista
 3. Oikein suloinen ja kesäinen nilkkakoru. :)

  VastaaPoista
 4. Söötis ja kepeän keveän oloinen.

  VastaaPoista
 5. On ihana ja niin sironen koru sekä kesäinen.

  VastaaPoista
 6. Eksyin vahingossa blogiisi ja jäin koukkuun (piti katsella heti blogi läpi ja rupeen seuraamaan jatkossakin). Olen koettanut metsästää hyvää kauppaa mistä sais ostettua ketjuja,juuri esimerkiksi papuketjua. Mistä sinä esimerkiksi ketjut ostelet? Juuri tuo sinun korun papuketju on täydellistä :)

  VastaaPoista
 7. heippa Kailyn :) mukava kuulla että viihdyit blogissani. itsekin etsiskelen hyviä ketjukauppoja. tuo papuketju on ostettu helsingistä, koruliike nanasta joskus pari vuotta sitten( http://www.nana.fi/ ). pikakatsomisella ainakaan tuolla kaupassa ei näyttänyt olevan. ketju on hopeoitua, mutta itsekin haluaisin tilailla suomalaisista kaupoista hopeista ketjua.

  VastaaPoista