Sivut

lauantai 13. kesäkuuta 2009

minne katosi päivät?

Huh, aika menee kuin siivillä, enkä itse pysy perässä. Työt ovat alkaneet, ja vaikka tekemistä on vähemmän kuin kouluaikana, tuntuu että inspiraatio käsillä tekemiseen on kadonnut jonnekkin (se kenen luona se on, palauttakoon kiitos). Jotain on silti tekeillä; muutama koru puolivalmiina, kesäisiä kortteja mielessä jo suunniteltuna sekä puikoilla tulossa jotain pientä ja tarpeellista. Mistä sen energian vaan saisi kaiken valmiiksisaamiseen? Tilasin kirjakerhosta joka tyypin kaavakirjankin. Sitä olen nähnyt muutamassa blogissa kehuttavan, ja tarkoituksena olisi aloittaa myös ompelutaitojen verestäminen muutamasta trikoopaidasta tai kesämekosta. Osaako kukaan muuten kertoa, mistä resoria saa? Myydäänkö sitä jossain metreittäin, vai onko sitä kuluttajille edes saatavilla?

7 kommenttia:

 1. Kyllä resoria saa aivan kangasliikkeistä, paloina ja metreittäin ja löytyy vahvuuksia sekä värejä ;-D

  'Jokatyypin kaavakirja' - onko se aivan tuolla nimellä? Alkoi kiinnostaa...

  VastaaPoista
 2. kiitos mags. pitääkin suunnata paikalliseen eurokankaaseen, kunhan vapaa-aikaa löytyy.

  nappasin sinua varten valokuvan tuosta kirjasta. eli ihan tuolla nimellä on kyllä. vaikutti ihan pätevälle, mitä sitä olen vähän selaillut. kirjassa on peruskaavat ja paljon ohjeita niiden muokkaamiseenkin. katsotaan saanko ikinä mitään tehtyä :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen ostanut resoria aina kilohinnalla paristakin eri kangaskaupasta. Hassua että sitä myydään kiloittain kun yleensä kangas myydään metreittäin :). Ei oo muuten ihan edukkainta tavaraa se resori.

  VastaaPoista
 4. Nettikaupoissakin on resoria, voi löytyö tarjouksiakin. Tuo kaavakirja näyttäisi sopivalta minunlaiselleni aloittelijallekin!

  VastaaPoista
 5. pitänee ryhtyä vaan kiertelemään kauppoja, kunhan saan tuon rahoituksen kuntoon ;) ideoita on päässä vaikka kuinka paljon mutta aikaa ja energiaa puuttuu.

  benglia: kirjaa olen muutamaan otteeseen selannut ja vaikuttaa tosi kivalle juuri aloittelijalle. itsekin tajusin ohjeista, vaikkka muuten olen aika käsi tuon ompelun kanssa. ei ole sitten valmistumisen (v. 2002) jälkeen paljon tullut ompelukonetta käytettyä...

  VastaaPoista
 6. Jokatyypin kaavakirja on ihan mainio! Tosi selkeät ja hyvät ohjeet, peruskaavat joita voi muokata helposti jos jonkinlaisiin vaatteisiin... käsityölehtien ohjeet tuntuu joskus niin monimutkasilta, mun ymmärrys ja taidot ei riitä niiden tulkitsemiseen. :D

  Hei ja sun blogi on ihana ja kuvat nättejä, ja oot taitava käsitöissä! Tuttu tunne tuo että aika ei vaan riitä ja jos riittääkin niin ei ole tarmoa. Pientä levähdystaukoa ja jossain vaiheessa se varmasti helpottaa. :)

  VastaaPoista
 7. kiitos kehuista :D blogihan aloitti pelkkänä korublogina, mutta aiheet ovat alkaneet sitten rönsytä ideoiden ja omien kiinnostustenkohteiden myötä. toivottavasti lukijoillekin välittyvät virikkeet ja monipuolisuutta pidettäisiin hyvänä asiana.

  tervetuloa uudelleenkin kurkkimaan ;)

  VastaaPoista