Sivut

torstai 23. lokakuuta 2008

enemmän ja enemmän...

Jo ennen koruharrastukseni elvyttelyä olen ollut aikamoisessa korvakorukoukussa (hilpeä sanaleikki ihan tahtomatta). Eli korvakoruja ostelen, ja nykyisin myös teen itse, niin paljon, että melkeinpä jokapäivälle löytyisi niin tahtoessani uudet parit. Ongelmaksi tälle hamstraukselleni on muodostunut säilytyspaikka. Ihania koruja olisi kiva pitää esillä, niin etteivät ne unohtuisi laatikon tai kasan alimmaiseksi. Säilytystelineiden löytäminen vain oli hieman haastavaa. Oma valikoimani kun ei ihan mahdu sellaiseen pieneen telineeseen, mitä suurin osa markkinoilla tarjottavista on. Onneksi löysin vihdoin tämän ihanuuden. Nyt saa suuren osan koruista esille. Tästä onkin helppo napsia aamulla mitä mieli tekee.Kuva on hieman sumea. Katsotaan jos saan laitettua uuden tarkemman.
Ja telinehän oli täältä.

8 kommenttia:

 1. Kivannäkösiä koruiluja...arvaas kellä on sama hyrrä ?!?!? :-D

  VastaaPoista
 2. teline on kyllä näppärä. suht pieneen tilaan menee kaikki korvikset, eivätkä ole sotkussa saati hukassa. harmi vaan ettei tällaisia kovinkaan helposti löydy..

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska teline! Ihastuin myös tuohon alemman postauksen vaaleanpunaiseen koruun, eikä ihmekään, sillä vaahtokarkit ovat suurinta herkkuani :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja täällä. <3 Tosi hyvä toi teline. :)

  VastaaPoista
 5. Tuommonen teline olis kyllä ehdoton! Mulla kans sattuu olemaan korvakorut miten sattuun pöydillä... Ja kun yrittää yhtä paria ottaa seasta niin tulee mukaan kaikki muutkin korut :|

  VastaaPoista
 6. sama ongalma oli minullakin. nyt tulee kaikkia käytettyä säännöllisesti. ainut huono puoli on, etten enää tee niitä "löytöjä" koruista, joita en muistanut olevan olemassakaan ;)

  VastaaPoista