Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

muuttolaatikoiden hävittämistä

Vaikka tavaroita kuinka yrittää purkaa ovat nurkat silti vielä täynnä muuttolaatikoita. Niiden hävittäminen on ollut jatkuva projekti, eikä kolmannesta kerroksesta kovin montaa kerrallaan kanneta pahvinkeräykseen. Tämän vuoksi laatikoista on pitänyt kehitellä myös erinäisiä askarteluprojekteja.


Stanssailin Timpan isolla lyhtystanssilla pahvilaatikosta osat ja kasasin niistä pienen mökin. Keltaisilla kukilla toimii kivasti pääsiäiskoristeena, mutta olisi varmasti hauska myös jouluna. Nyt tuonne on jemmattu vain styrox-muna, toivottavasti pääsiäisenä mökistä löytyy sitten myös suklainen versio.

8 kommenttia:

 1. Voi mikä lyhtymeri sulle vielä syntyykään niistä laatikoista :D Hauska tuo revitty pinta, mistä teit nuo "ikkunat", kalvosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, joo jos kaikista laatikoista tekisi lyhtyjä, täällä tuskin mahtuisi kävelemään :D ikkunat on tehty kalvosta joo, jonkin tuotteen pakkausmateriaalista, eli kierrätettyä nekin :D

   Poista
 2. Siis aivan upea! Hieno idea, ja toimii tuollakin munalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) tuo muna saa ainakin olla lyhdyssä paaaaljon kauemmin kuin suklainen versio, eli sen puoleen toimivampi kyllä :D

   Poista