Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

helppo jouluinen kortti

Tässä superhelppo ja nopea idea vaikka joulukortiksi. Tein itse työkaverille nopealla aikataululla pienen synttärikortin muistamisen seuraksi. Olimme juuri edellisenä päivänä katselleet tuota minun paperilohikäärmeestä ostamaani glitter pastaa ja tuumanneet, että sehän on kuin lohikäärmeen räkää.

Tässä siis lahjapaperiin sointuva kortti tehtynä lohikäärmeen räästä, eli glitter pastasta. Stanssasin kartongista lumihiutaleen ja käytin ylijääviä osia sabluunana. Glitterpasta on levitetty sabluunan läpi ja annettu kuivahtaa. Koska kortti on tehty (tietysti) kiireessä, laitoin sen kuivumaan patterin päälle, jolloin pastaan tuli vielä ilmakuplia. Sopii entistä paremmin lima-ajatteluun.

Jossain muussa värissä tästä tulisi varmasti aika ihania joulukortteja. Esimerkiksi valkoinen glitterpasta tai struktuuripasta toimisivat hyvin. Omat joulukortit ovat jo valmiit ja lähtevät postiin, mutta tällä tyylillä olisi voinut hyvin tehdä simppelit kortit. Ehkä ensivuonna, jos kiire yllättää. Kortin koko on muuten söpön pieni, 10 x 10cm.

3 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs kortti ja lahja. Yksinkertainen on kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) kyllä nyt on menty aikalailla sieltä, missä ei ole aitaa ollenkaan, mutta lopputulos oli kyllä varsin kiva.

      Poista