Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

enkelinsiivet rintakoruksi

Olen syksyn aikana tehnyt myös hieman koruilua. Minua on jo pidemmän aikaa kiinnostanut käyttää big shot -leikkuria enemmän korujen tekemisessä. Mielelläni näkisin muidenkin tuotoksia, joten vinkkaa ihmeessä, jos olet nähnt tai tehnyt jotain upeita. Itse aloitin tekemällä softiksesta rintakorun.


Korun siivet on stanssattu valkoisesta softiksesta, päälle on laitettu myös samaan muotoon stanssattu tarlatan-kerros. Kirkkaat kristallihelmet yhdistävät siivet toisiinsa. Ideana olisi, että näitä siipiä voisi käyttää vierekkäin rintakoruna, mutta myös esimerkiksi kaula-aukon alapuolella/molemmin puolin tai niskassa. Yllä olevassa kuvassa rintakoru on kiinnitetty pahvilaatikon palaan, tuli sitten vähän selkeämmin esille valokuvaan.


Siivet pystyi bongaamaan myös Sinellin joulukuvaston enkelikisasta. Kuvastoon voit tarkemmin tutustua täällä KLIK ja siipien yksityiskohtaisemmat teko-ohjeet löydät täältä KLIK

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana koru! Musta on parasta tuo, että sen voi ripusta eri tavoin. Ajattelin että oisit tehnyt ton siitä samasta valkoisesta (teko?)nahasta, mistä teit juttuja häihin, mutta tuo olikin softista, hauska :) Kännykällä tihrustaessa katsoin, että siipien välissä oli rock rock ketjua, mutta nuo kristallit on tosi kauniit ja käytössäkin varmasti ihastuttavat. Me like!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) harmittaa, etten saanut napattua sellaista koru-käytössä-kuvaa, mutta ehkä tuosta saa sen verran selvää minkälaisesta korusta on kyse. rokahtava ketju olisi varmasti myös toiminut tuossa välissä ja nahkakin. jotenkin tykkään käyttää sellaisia ei niin itsestäänselviä materiaaleja, kuten juuri tuo lasten softis. tuotekehittelyä tuotekehittelyä...

      Poista