Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

oi joulupuu

Omien joulukorttien lisäksi tein vielä pyynnöstä hieman lisää. Tein 15 kortin sarjan, kaikki erilaisia mutta kuitenkin saman tyylisiä. Alla muutama esimerkki noista korteista.






















Korttien pohjana siis joko punainen tai vihreä korttipohja. Oma silmä tykkää hieman enemmän tuosta punaisesta sen raikkauden takia, mutta vihreät taas ovat ehkä vähän rauhallisempia.






















Jokaisessa kortissa alareunassa kulkee vaalea palkki, jossa jouluntoivotukset sekä satunnainen määrä kuusia. Nuo kuuset ovat muuten ihan tarroja, ja mielestäni aika kivoja sellaisia. Niitä piti ostaa itsellekin varastoon tulevia jouluja varten.






















Kulmaan tietysti vielä vähän joulunpunaisia timantteja. Näistä korteista tuli kyllä niin minun maun mukaisia, ehkä vähän vielä kivempia kuin omat joulukorttini.



perjantai 28. joulukuuta 2012

liekki

Huh, koko joulukuu on mennyt ohi ihan valtavalla kiireellä. Kovinkaan paljoa en ole ehtinyt tänne blogin puolelle kurkkia, muutamia joulujuttujakin on vielä julkaisematta. Yritän tsempata näin uuden vuoden kynnyksellä. Tässä kuitenkin pieni joulumuistaminen, jonka tein pikapikaa juuri ennen joulunviettoon lähtemistä.



















Kyseessä on siis vanhaan kahvikuppiin valettu kynttilä. Sain työkaverilta tuollaisen ikivanhan kahvikupin, jonne sulatin vanhoista kynttilänpätkistä uuden sisällön. Näitä kahvikuppikynttilöitä on näkynyt kyllä useammassakin blogissa, lehdessä ja kirjassakin, mutta kyllä ne on vaan niin nättejä aina. Saman voisi hyvinkin toteuttaa vaikkapa johonkin uudempaankin mukiin, siis jos olisi vaikka antamassa lahjaksi jotain tiettyä astiasarjaa.

maanantai 17. joulukuuta 2012

valkeaa joulua

Tämän joulun korteissa mentiin kyllä nyt niin siitä missä aita oli matalin. Nappasin malliin vinkkiä uusimmasta ihana-lehdestä. Siihen oli tehty tällä samaisella fiskarsin lumihiutaleleikkurilla aika samanlainen kortti. Muunsin kortin tuollaiseksi pitkän malliseksi ja koristelin hiutaleet vielä kimalleliimalla. Annoin kuivahtaa ja kiinnitin kohotarrapaloilla. Ensi vuonna sitten ehkä vähän jotain monimutkaisempaa.