Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

suomen kädentaidot

Viime vuoden tapaan teen myös tänäkin vuonna yhteistyötä Suomen Kädentaidot -messujen kanssa.  Edellisellä kerralla oli huisin hauskaa, joten tottahan toki lähdin mukaan myös tänäkin vuonna. Sitäpaitsi tänä vuonna messuilla on tiedossa varsin mielenkiintoista ohjelmaa: mukana on ainakin Arne ja Carlos, face to face -blogikahvila, työpajoja ja tietysti ihan huikea määrä mahtavia näytteilleasettajia. Omasta mielestäni tämä on käsityöläisen vuoden tapahtuma ihan ilman muuta ja tarkoituksena olisi suunnata paikan päälle myös tälläkin kertaa.

Tänä vuonna messujen nettisivuilla saa äänestää myös Suomen Kädentaidot 2012 -blogia. Annan aarteetkin on päässyt ehdolle, mikä on mielestäni ihan todella hienoa. Kuvaa klikkaamalla pääsette äänestämään. Olisin tietysti ilahtunut, jos annat äänesi minulle, mutta koska hienoja ehdokkaita on monta niin pääasia on, että äänestät. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan nimittäin 10 kahden hengen lippupakettia Suomen Kädentaidot 2012 -messuille.

4 kommenttia:

 1. Multa blogisi sai ääneni jo eilen! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tyhmä virhe, kun tuolla messujen sivuilla se linkkilista blogeista on sun kohdalla viallinen. Kuva ja teksti vievätkin Korttigalleriaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä huomio Janninna, pistin heti viestiä eteenpäin josko saataisiin tilanne korjattua. pointsit tarkoista silmistä, kiitos :)

   Poista