Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

punaisia pallojaKyllä vaan tänä vuonnakin lähti muutama joulukortti matkaan. Kaiken kiireen keskellä ennätin nämä tehdä, onneksi idea oli valmiina jo aiemmin. Tämä korttimalli on nimittäin aika selkeästi kopsailtu Sinellin viime vai toissatalven kuvastosta. Leimat ja suuren osan materiaaleistakin hankin jo vuosi sitten, mutta toteutus taas yllättäen vähän venähti. Sopivaa nauhaa löysin onneksi paikallisesta nappikaupasta, niin korteista tuli ihan täydelliset. Ensivuoden kortit on muuten jo työn alla, joten niiden kanssa olen kerrankin todella ajoissa.

16 kommenttia:

 1. Todella ihastuttavat, selkeät joulukortit. Värimaailma ihastuttaa kovasti, kuten myös lumihiutaleet ja nauhavalinta on osunut ihan nappiin:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kortit ja kaunis nauha. Itsekin olen käyttänyt tuota leimaa korteissa, oikein näppärä.

  VastaaPoista
 3. Aah, aivan ihania! Multakin löytyy tuo sama leimasin (sekin jo muutama vuosi sitten hankittu) mutta en taaskaan jotenkin osannut käyttää sitä korteissa. Sä oot saanut ton tosi kivasti toimimaan, hyvälle näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Hei, nätit kortit. Itse tein tuolla leimalla viime vuonna :)

  VastaaPoista
 5. Maaret: kiitos paljon :) tuo nauhan löytyminen oli kyllä kertakaikkinen onnenpotku. ajattelin että pitää vaan laittaa joku punainen, mutta onneksi jaksoin etsiskellä... :)

  Puuhis: kiitos :)

  Anski: kiitos :) tuo leima on kyllä tosi kiva, piti heti se hankkia kun näin, mutta toteutus onkin sitten uupunut jo pidemmän aikaa. onneksi sentään jo täksi jouluksi tuli tehtyä kortit sillä....

  -maiju-: kiitos paljon myös sinulle. hyvä leimamaku myös sulla siis ;)

  VastaaPoista
 6. No ne on kyllä kivat kortit! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset sinulle Anna tosi inspiroivasta blogista ja rauhallista joulua! Laura

  VastaaPoista
 8. voi WAU!! UPEAT tunnelmalliset kortit!!

  iloista joulua!! =)

  ps. kanna vaan kotiin niitä alkoholimusteita, niillä kun voi tehdä mitä vaan...innolla jään oottelemaan... ;)

  VastaaPoista
 9. Upeat kortit! Ja upeaa ja ihanan rentouttavaa joulua sinulle, Anna!

  VastaaPoista
 10. Laura: kiitos paljon myös sinulle ja ihania joulunpyhiä myös sinne :)

  SannaS: kiitos :) kyllä miusta tosiaan tuntuu että muutama alkkismuste saattaa tossa joulunjälkeen kotiutua....

  Majan Molla: kiitos samoin

  Leonida: kiitos paljon :) mahtavaa joulua myös sinne ja kiitos kortistakin :)

  VastaaPoista
 11. Heippa, tutustun tässä vasta ihastuttavaan blogiisi ja minulla on nyt tyhmä kysymys: miten kiinnität nauhat? Rakastan askartelua mutta nauhojen kanssa en onnistu ikinä :D

  VastaaPoista
 12. moikka Marsu Maria. mukava että käyt kurkkimassa täällä :) käytän itse nauhan kiinnittämiseen kaksipuoleista teippiä, sellaista ohutta 6mm leveää. Esimerkeiksi näissä korteissa olen aloittanut laittamaan teippiä noin sentin taustapaperin taakse niihin kohtiin joista nauha lähtee. siitä olen vetänyt teippiä vielä noin kolmisen senttiä taustapaperin päälle, eli en ihan koko matkalta. sitten laitoin kaksi samanpituista nauhaa lähtemään sieltä kääntöpuolelta. nauhat kohtaavat tuossa kortin etupuolella, siihen on sitten helppo tehdä rusettikin kun nauhat pysyvät paikoillaan mutta liikkuvat kuitenkin rusetin kohdilta kun siinä ei ole teippiä. tulikohan nyt varmasti tarpeeksi epäselvästi selitettynä :D toivottavasti vähän edes avasi :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos selityksestä, kyllä se avasi :) en ole edes ajatellut että voisi teipillä kiinnittää nauhaa, ihmekkö olenkin pilannut ne liiman kanssa. Insinööri-ihmiselle tämä käytäntö ei ole niin helppoa ;)

  VastaaPoista
 14. itse kiinnitän kaikki korteissa käyttämäni paperit ja nauhat kaksipuoleisella teipillä. teippi ei juurikaan näy papereiden alta, ei jää könteiksi eikä sillä saa tuhrittua niinkuin liimapuikoilla. paljon säästät hermoja jos jätät liimat pois ja siirryt teippeihin :D

  VastaaPoista