Sivut

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

ystävänpäivä 4/4

Ystävänpäiväkorttisarjan viimeinen kappale tulee tässä. Taitaakin olla ainut korteista, jossa on kunnolla sydämiä, muut veivät terveiset vain hempeillä väreillään. Tässäkin kortissa tutut elementit, Fairy Chloe, nauhat ja jo aiemmassakin kortissa käytetyt punaiset sydämet.



Ihanaa ystävänpäivää myös kaikille lukijoille! Oliko joku korteista sinun suosikkisi?

lauantai 13. helmikuuta 2010

ystävänpäivä 3/4



Tässä kortissa The Greeting Farmin Fairy Chloe on päässyt lentelemään kauniille Tilda-papereille. Nepä eivät rinnalleen kaipaa muuta kuin vähän satiinia. Chloen värittelin taas vesiliukoisilla puuväreillä.

perjantai 12. helmikuuta 2010

ystävänpäivä 2/4



Tämä seuraava kortti näyttää valokuvassa vähän sekavalle. Luonnossa värit ovat oikeasti lähempänä toisiaan ja kortti vaikuttaa muutenkin kivemmalta. Yläosan paperiin on embossattu valkoisella nuo kiehkurat. Chloe on nostettu ylemmäs kohotarroilla ja alareunaan leimattu Friends.

torstai 11. helmikuuta 2010

ystävänpäivä 1/4

Ystävänpäiväksikin piti toki askarrella muutama kortti. Otin teemaksi ihanaisen Greeting Farmin Fairy Chloe, ja se esiintyykin jokaisessa kortissa. Tässä niistä ensimmäinen.



Kortissa on käytetty taustalla erilaisia toisiinsa sointuvia papereita. Chloen väritin vesiliukoisilla puuväreillä. Niillä tuli ihan kivaa jälkeä, taidan vielä hetkeksi säästyä tussien hankinnalta. Hugs-tarra ja sydämet ovat hankittu joskus Tiimarista. Ja mukana on tietysti myös satiininauhaa.

Olikohan sattumaa, että tämänvuotiset ystävänpäiväpostimerkit olivat ihanasti samaa teemaa.


Kuva

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

discopalloja



Korujumin auettua on syntynyt muutama muukin koru. Tämä kaulakoru on ollut mielessä jo kauan, mutta nyt vasta sain sen toteutettua oikeanlaisena. Nuo discopallo-onyxit hankin jo Tampereen messuilta, ja ne pääsivät nyt osaksi korua. Kaulakorun muut osaset ovat korumetallia ja lisänä satiininauhaa. Sitä tuntuu nyt olevan vähän joka tekeleessä, mutta eipä tuo haitanne, kun se on niin kaunista.

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

new black



Uudessa Ihana-lehdessä oli tehty kauniita kortteja ihanalla kattokruunuleimasimella. Koska samaisia ei ollut heti lehden ilmestymispäivänä saatavilla, tilasin sitten nämä korvaavat. Ja ovat kyllä kauniit. Tällä kertaa syntyikin sitten aivan uudenlainen ja erityylinen kortti. Taustapaperi on tildaa, satiininauhan päällä on timantteja ja "uuteen kotiin" tekstit on naputeltu muovisella koneella, joka lötyi vähän aikaa sitten vanhempieni laatikosta. Koneen nimeä en nyt saa päähäni. Jos joku tietäisi ja osaisi kertoa koneesta ja siitä, saako tuota nauhaa jostain lisää, olisin iloinen.



Muoks. Lisäilin vielä kuvankin tuosta koneesta

maanantai 1. helmikuuta 2010

alkuun jotain simppeliä



Pikkuhiljaa taitaa tämä korujumi helpottaa. Tein arkikäyttöön simppelit korvakorut laventelinvärisistä akaateista. Ostin niitä Tampereen messuilta Helmiliinalta. Silloin valkkasin erän, jossa olisi mahdollisimman vähän noita vaaleita, ja enemmän tumman liloja. Nyt olisin sittenkin tykännyt noista vaaleista enemmän. Taitaa olla tuon värinen lila tämän kevään värejä, ainakin sitä on jonkinverran esiintynyt jo vaatteissakin.



Materiaaleina siis akaatit sekä Balin hopea.