Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

merkityt silmukat

Munkin piti saada muutama suloinen silmukkamerkki. Asiaahan ei muuta se, että neulon vaan sukkia, joihin ei niitä merkkejä paljoa tarvita, mutta ompahan varmuudenvuoksi sitten jos vaikka löytyisi ohje, johon niitä tarvitaan. Tyhmää tunnustaa, etten kyllä ole ihan perillä, että mitä niillä merkataan, mutta nyt niitä kuitenkin on. Materiaaleina lasihelmet ja korumetallit. Söpöjä ovat.Muoks. vaihdoin kuvan, nyt kaikki yksityiskohdat näkyvät ihanasti.

3 kommenttia:

  1. Merkeillä voi merkata eri asioita. Esim. huivia neuloessa se näyttää missä on keskikohta. Nyt teen vauvalle puseroa jossa hihoja ei neulota erillisinä kappaleina, niin silmukkamerkki osoittaa missä kohti miehusta muuttuu hihaksi.

    VastaaPoista
  2. Oon kans vähän pihalla noista silmukkamerkeistä. Jotenkin aina onnistun hoitamaan hommat ilman niiden käyttöä, vaikka ihan kätsyä se varmaan on. Pitänee ehkä tehdä vähän vaativampia juttuja jatkossa :)

    VastaaPoista
  3. kiitos kommenteista Nna ja Ebbu. pitänee yrittää perehtyä noiden merkkien käyttöön, kertoisikohan google jotain.. ;) mulla taitaa olla vaan sama kuin Ebbulla, että projektit ei ole olleet niin vaativia, ettäkö niihin olisi merkkejä tarvinut.

    VastaaPoista