Sivut

torstai 11. syyskuuta 2014

pompom-palloista rintakoru

Moni varmasti tietää jo sen, että tykkään käyttää töissäni jonkin verran materiaaleja, joiden käyttötarkoitus on usein varsin muu. Erityisesti lasten askartelutarvikkeet löytävät usein mukaan projekteihin. Esimerkiksi softiksesta tehty rintakoru, helmimassasta tehdyt perhoset sekä silkkimassalla korustellut oksat. Tällä kertaa työstöön päätyivät pienet ja pehmeät pompom-pallot.Liimasin pallot litteän puupohjan päälle kuumaliimalla (sitäkin käytin, vaikkei kuumaliima minun suursuosikki olekaan, mutta tässä toimi hyvin, se kun kuivahtaa niin nopeasti). Muodoksikin syntyi kuin itsestään viimeaikoina varsin trendikäs hexagon. Taakse vielä rintaneulapohja ja valmista on.


Eli nopeita tuotoksia syntyy taas. Yksi vähän laajempikin projekti on melkein valmis, katsotaan saisiko sen esille vielä loppuviikon aikana. Ja sitten huomiseksi pitäisi tehdä joku teatterikoru, josko yöllä inspiraatio iskisi.

4 kommenttia:

 1. Tämä on kiva! Ja todellakin nopea tehdä. Osaan jo nähdä sen nätin villakangastakin rintapielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nopee ja helppo, ihan paras askartelu semmonen :D

   Poista
 2. Tyylikäs, moderni. Ja samalla ihanan pehmoisen näköinen. :) Kiva idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos riikuska :) mun mielestä tästä tuli kanssa aikas hauska. aattelin kokeilla soikeaan pohjaan, josko tulisi enemmän vielä pilven näköinen :)

   Poista