Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

pinkit perhosetMuistattekos vielä nämä kutsukortit? No kyseille korteille tuli vastapariksi myös kiitoskortit. Tarkoitus oli tehdä hieman erilaiset mutta kuitenkin samantyyppisiksi tunnistettavat kortit. Päädyin sitten valitsemaan somisteiden värit hieman eritavalla tuosta kukkapaperista ja sommittelemaan ne aiempien korttien peilikuvana. Korttien pohjaksi valikoitui turkoosi ja perhoset tulivat vaaleanpunaisella. Yhä edelleen jaksan hämmästyä, miten tuo erivärinen korttipohja muuttaa korttien ilmeen aivan erilaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Sä käytät muuten tosi kivasti tuota kulmanpyöristäjää! Mulla on sellainen, mutta en ole vielä oikein osannut sitä hyödyntää (on ollut laatikossa jo vasta puolitoista vuotta).

  Ihanat kortit ennen kaikkea!!! <3

  VastaaPoista
 2. kiitos Mirka :) kulmapyöristäjä on ihan mun ykköstyökalu. tykkään sen pehmentävästä muodosta ja sillä saa peitettyä hyvin virheet. siis esimerkiksi jos korttiin tulee jotain neliöitä tai suorakulmioita (kuten näissä nuo kiitos "kyltit") niin niiden hieman vinoon leikatut reunat vaan jotenkin katoavat kun kulmat pyöristää. siis jos sattuu leikkaamaan vinoon, itsehän en tietenkään koskaan vaan kaiken teen huolella... ;)

  VastaaPoista
 3. Noi kortit ovat kyllä ihanasti parit ja kuitenkin riittävän erinäköiset. Oranssi-turkoosi yhdistelmään en olisi tajunnut päätyä, mutta se toimii tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Erittäin raikkaat, tykkään!

  VastaaPoista
 5. Rva Kepponen: kiitos :) ei varmaan itsellekään olisi tullut mieleen tuo oranssi-turkoosi yhdistelmä, mutta kaupassa mallailin tuota kukkapaperia eriväristen materiaalien kanssa ja se näyttikin tosi kivalle.

  Tanja: kiitos paljon myös sinulle :)

  VastaaPoista