Sivut

torstai 21. huhtikuuta 2011

narsisseja ja perhosiaAloitin pääsiäisen fiilistelyn jo viimekuun puolella kun minua pyydettiin tekemään pino pääsiäiskortteja. Alustavaan mietiskelyyn ja materiaalienhankintaan menikin enemmän aikaa kuin itse korttien tekoon, sillä pääsiäisaiheisia papereita ja kuvia oli todella huonosti missään tarjolla.Tähän ensimmäiseen korttimalliin löytyi nuo hauskat pehmoperhoset Anttilan sisustustavaroiden joukosta. Niiden ympärille sitten vähän ruohon vihreää ja keltaista ja keväinen tunnelma on valmis.Näissä kolmessa alimmassa kortissa olevat valko-keltaiset paperit ovat Taika-lehden pääsiäispapereita, melkeinpä ainoita pääsiäisaiheisia papereita joita löysin. Eipä siinä, ihan kivan näköisiä ovatkin. Säkkikankaan olen mieltänyt aina vähän enemmän jouluiseksi, mutta kokeilin sitä keltaisen kanssa eikä ollut yhtään pöllömpi yhdistelmä.Ihanan keväistä tunnelmaa kortteihin antaa nuo perhosleikkurilla leikatut perhoset. Niistä tykkään ihan kympillä ja olisi tehnyt mieli ripotella niitä enemmänkin kortteihin.Kolme ylintä korttia menivät siis muualle ja tällä viimeisellä mallilla tehdyt kortit tulivat omaan käyttöön. Olen jo pidemmän aikaa halunnut vähän "sotkea" maaliroiskeilla ja kun varastoista löytyi sopivaa vaaleanvihreää maalia, niin pääsin vihdoin kokeilemaan tätäkin koristelumenetelmää. Lisäksi vähän höyheniä ja nappeja, niin simppelit kortit lähtivät viimetipassa toivottamaan pääsiäistervehdyksiä.

Ihanaa pääsiäistä myös kaikille lukijoille. Nyt on tullut esiteltyä kortteja oikein urakalla, katsotaan josko pääsiäisen jälkeen innostuisi jo näpertämään jotain muutakin. Ainakin tauluja on jokunen vielä esittelemättä.

13 kommenttia:

 1. Kauniita ja tyylikkäitä kortteja kaikki!
  Hyvää ja aurinkoista Pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja keväisiä kortteja kaikki

  VastaaPoista
 3. Minä ihastuin noihin höyhenkortteihin. Kolmiuloitteisuus ja sormituntuma kauniin kortin loistavana lisänä. Hyvää pääsiäistä sinulle Anna!

  VastaaPoista
 4. Ansku: kiitos ja ihanaa pääsiäistä myös sinulle :)

  Rva Kepponen: kiitos :)

  Riikka: kiitos :)

  Lehtokotilo: kiitos myös sinulle :) höyhenet oli kyllä ihanan pehmeitä ja hiveltäviä. hyvää pääsiäistä myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Onpa todella kivoja, tykkään!!!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kortteja! Ihanaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 7. tosi kauniita raikkaita kortteja!! =)

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavat, raikkaat kortit!
  Hyviä pääsiäispyhiä, Anna!

  VastaaPoista
 9. isot kiitokset telle merryrosenberry, SannaS ja Mags sekä ihania pääsiäispäiviä vielä kaikille <3

  VastaaPoista
 10. Suloisia kortteja! Kyllä itsetehdyt kortit vaan aina säväyttävät. Nautitaan vielä tästä ihanasta ja lämpimästä säästä tänään 2. pääsiäispäivänä:)

  VastaaPoista