Sivut

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

lahjaksi lompakokortti

Hups, isänpäivä vierähti jo viikko sitten ja nyt vasta saan esille tämän isänpäiväkortiksi tehdyn lompakon.

Tämä korttimalli on helppo, eikä vaadi kovinkaa paljoa koristelua. Itse pärjäsin pelkästään harmalla kartongilla, kaksipuoleisella teipillä, mustalla tussilla ja kimaltavalla paperilla.


Kortti on tehty leikkaamalla A4-kartonki pitkittäin puoliksi ja liimaamalla päälle pienempiä paloja, joista muodostuu lompakon "korttitaskut". Niihin piilottelin pieniä onnekkaita yllätyksiä. Tämä kortti on siitä hauska, että taskuja voi tehdä juuri sopivan määrän.Mietin, että kortin pinnan olisi voinut hyvin kohokuvioida, mutta käyttämässäni kartongissa oli jo sopiva nahkamaisen röpelöinen pinta, joka toimi kortissa hauskasti.
Reunoihin vielä tussilla tikkaukset ja vähän kimaltavia "koristeniittejä". Varsin kivasti onnistunut ensimmäinen versio, näitä saattaa joutua tekemään vielä uudelleenkin. Esimerkiksi häälahjat tai joululahjat paketoi kivasti lompakon muotoon.

6 kommenttia:

 1. Keksin just miten voisin tehdä kummilasten joululahjat ehkä hiukan mukavampaan pakettiin! :) Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi kiva! Aion käyttää ideaa minäkin kummilasten joululahjojen paketointiin! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi hieno! Tuollaisen voisin tyttärelleni antaa joululahjaksi. Siellä olisi sitten arpoja ja lahjakortteja kauppoihin.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, kiitos vinkistä!
  Pitääpä kokeilla joku kerta :)

  VastaaPoista
 5. kiitos kaikille :) nyt vaan joululahjat suunnittelun alle, itekin joutuu varmaan tätä käyttämään vielä parin lahjansaajan kohdalla ;)

  VastaaPoista