Sivut

torstai 25. heinäkuuta 2013

seppele

En tiedä kuinka tylsä tästä postauksesta tulee, mutta tarkoitus olisi esitellä jotain valkoista. Valkoinen valkoista taustaa vasten osoittautuu minulle aina suunnattoman suureksi haasteeksi, joten katsotaan saatteko  mitään selvää.




















Kesäkuun lopulla oli tarvetta 65-vuotiskortille. Korttimallin nappasin muuten ihan suoraan big shot -kuvastosta, löytyy sivulta 29. Tätä projektia varten piti tietysti hankkia sitten uusi stanssi (joo, niitä on kulkeutunut kotiin jokunen muukin lisää), eli tuo kohokuvioiva ja leikkaava lehtistanssi. Tämä korttimalli oli mielestäni niin kaunis, että kun sen tuossa kuvastossa näin niin heti tiesin että se on pakko joskus toteuttaa.
















Korttipohja sekä lehdet on tehty valkoisesta helmiäispaperista. Taustan kohokuvioin uuden starttipakkauksen kohokuviointitaskulla. Tämä uusi starttipakkaus ei sentään (vielä) ole minulle asti päätynyt, mutta kohotaskua lainasin sillä niitä minulle ei yllättäen olekaan niin paljoa kerääntynyt. Vähän vielä lisänä timangeja sekä kimaltelevat numerot. Tästä tulikin hieman erilainen numerokortti, toivottavasti kuvista vähän saa selvää millainen.

















Käytetyt stanssit

657098 coutry foliage

tiistai 23. heinäkuuta 2013

hiukset hyvin


















Työkaverini (kiitos Nata!) näytti minulle miten satiininauhalla päällystetää yksinkertainen muovinen hiuspanta. Tähän on käytetty viitisen metriä sentin levyistä satiininauhaa ja ruusukkeeseen sitten noin metri leveämpää nauhaa.


















Panta jäi nauhan alle yksinkertaisesti makrame-solmeilemalla. Solmeilu aloitettiin pannan päistä, ja nauhojen yhtymäkohta on tuossa ruusukkeen alla. Ruusukkeen viereen stanssailin vielä lehdet valkoisesta kutistemuovista. Tällä kertaa en kuitenkaan kutistanut niitä vaan jätin isoiksi.

















Käytetyt stanssit

657119 leaves  (osittain)

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

lacy heart

Huh, edellisestä postauksesta onkin kulunut jo tovi. Vaikka valmista on syntynyt (ei paljoa, ketä tässä yritän huijata) ei kaikki ole ehtinyt tänne blogin puolelle. Viimeiset pari kuukautta olen ollut vähän hää-fiiliksissä. En toki omissani, vaan ystävä menee naimisiin elokuussa. Kortit tein jokin aika sitten (ne tulevat blogiin myöhemmin) ja muutakin pientä olemme juhliin miettineet. Tässä kuitenkin esille "morsian-rintaneula", jonka tein polttarisankarille polttaripäiväksi.















Yksi juhlien teemaväreistä tulee olemaan fuksian punainen. Siksi tähänkin oli pakko sitä ympätä. Ensin ajattelin vain mausteeksi, mutta yllättäen koko korusta tulikin pinkki.


















Korun keskiosaan stanssailin kohokuvioivalla embosslits-sydänstanssilla nahasta sydämen. Näitä samoja sydämiä käytettiin myös korteissa, joten se sopi hyvin teemaan. Embosslits-stanssit ovat enemmänkin paperin ja kartongin leikkaamiseen, joten kuvion jouduin itse saksimaan rajoja myöten irti nahasta kun stanssin leikkuuterä ei purrut kovin vahvasti noin paksuun materiaaliin. Kohokuvioinnin se kuitenkin jätti kauniisti nahkan pintaan.





















Taustalle stanssailin vielä organzasta useamman kukkasen kehystämään sydäntä, lisäksi pari pinkkiä sulkaa (joissa timantteja, tottakai!) sekä nauhaa.

Käytetyt stanssit

656640 tattered florals (osittain)
657235 heart, lacy

Ps. Elina on luonut myös Pinterestiin Great Big Shot Challenge 2013-boardin. Käykääpä seurailemassa!